søndag 29. april 2012

Hjertepynt


 Jeg har brukt symaskinen igjen - denne gangen til å lage hjerter. Har vrengsydd flere hjerter, sydd på tungesting og heklet på en pyntekant. På bildet over har jeg brukt samme stoff på de tre hjertene, men heklekanten rundt er i ulike farger. Tror det kan være fint å pynte opp på en ensfarget vegg:)Jeg måtte også eksperimentere litt mer med ulike stoff og garn. Syns dette ble et sukkersøtt hjerte:) Har pyntet med en jojo med diamant i midten.


På dette hjertet har jeg sydd streker med rettsøm og dekorert med små perler.


Hvilket hjerte likte du best?

14 kommentarer:

 1. Flotte hjerter alle sammen. Men for meg ble nok favoritten det sukkersøte rosa ;-)

  SvarSlett
 2. Hei
  Kjempefine,og ny vri på hjertepynt for den som kan hekle,er ikke komt der enda!Alle hadde passet på veggen hos meg,men måtte eg velge ville eg tatt det med grå kant,søtt,men røft!
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 3. Du er like kreativ som mor di:)) Artig å sjå det du lager, og så er du innmari flink å presentere! smart å benytte naturen, ikke lett å finne nøytral bakgrunn og noe å henge tinga på. Det grå hjertet hadde passa perfekt her hos meg:) Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 4. Hjertene dine er kjempefine Birgitte! Sånne fekk eg og lyst til å lage - likte spesiellt det at du har hekla kanter rundt dei - eg liker å hekle.
  Her er så mykje fint å sjå på den bloggen din at eg kan bruke mykje tid på den! Syns du er veldig kreativ!!!

  SvarSlett
 5. Nydelige hjerter alle sammen. Holder en knapp på den rosa den var veeeldig søt og knæsj!

  SvarSlett
 6. Hei, så hyggelig med kommentar på bloggen min. Det fikk meg jo til å trykke meg inn her, og her var det jammen mye fint! Mønsterstrikket i forrige innlegg var da bare helt topp! :)

  SvarSlett
 7. Å Guri meg, så søte de er. Utrolig dekorativ.

  SvarSlett
 8. Tusen takk for kommentar i bloggen min! Du har masse fint i bloggen din! Nydelege hjarter du har sydd og hekla. Dei var fine alle på kvar sin måte, må eg velje hadde eg veld hjartet med grå heklekant rund.

  SvarSlett
 9. Nydelige, helt utrolig fine :)

  SvarSlett
 10. Kjempefine hjerter! Dette er du god til :) Ser så mye annet fint her på bloggen din også :)

  SvarSlett
 11. Kjempesøte hjerter! Det rosa var min favoritt ;)

  Veldig fine å pynte opp med!

  Ha en fin torsdag
  Klem

  SvarSlett
 12. Vet du, her måtte jeg bare legge meg til som følger for du hadde utrolig mye fint. Ser at du sysler med mye av det samme som meg.
  Hilsen Yvonne

  SvarSlett
 13. Så fin blogg du har! :) og kjempefine hjerter! :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.