Diverse søm til salg

Her vil jeg legge ut diverse søm som jeg har til salg. Beskrivelse og pris står under hvert bilde. Porto kommer i tillegg til oppgitt pris.
Englebilde i halvlin. Vingene er i blondestoff, og en glorie i sølv er brodert på. Henges opp etter en ring på baksiden. Et lite bilde som pynter fint opp. Mål: 32 x 23 cm.
Kr 220,-
Et lite bilde med applikerte stjerner. Bakgrunnen er halvlin, mens stjernene og rutene er sydd på strie. Dette gir et røft uttrykk. Stoffene på lukkekantene gjør bildene ulike. Mål: 15,5 x 29 cm.
Kr 120 pr stk.Bilde montert på lerret. Mål: 15 x 30 cm.
Kr 200Bilde montert på lerret. Mål: 15 x 30 cm.
Kr 200Bilde montert på lerret. Tekst: Jeg holder en knapp på deg. Et hjerte er påbrodert og pyntet med knapper. Mål 10 x 40 cm.
Kr 200Applikert bilde av stoff montert på lerret. Kroker er festet i kanten for oppheng av nøkler.
Mål: 15 x 30 cm. Kr 200.Nåleputer med applikert blomst. En knapp er festet ved å sy gjennom nåleputen på baksiden, dette gir et drag som gir mer liv til blomsten. Kr 90 pr stk.Nåleputer med applikert blomst. En knapp er festet ved å sy gjennom nåleputen på baksiden, dette gir et drag som gir mer liv til blomsten. Kr 90 pr stk.

Sydd pung i blomstret fløyelsstoff. Mål: 23 x 11 cm. Kr 60.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.