Strikking og hekling til salg

Her vil jeg legge ut strikking og hekling jeg har til salg. Beskrivelse og pris står under hvert bilde. Porto kommer i tillegg til oppgitt pris. 
Engel i stor variant. Strikket i tykt garn på tykke pinner og veier 250 gram. Mål av engel:.48 cm i høyde og 30 cm mellom vingespissene. Denne gjør mye av seg når den henges på veggen!
Kr 320,-Tova votter med påbrodert selburose. Jeg har to par til salg, i to ulike størrelser. Str S som passer en liten damehånd, str M som passer en middels stor damehånd.
Kr 300,- pr par.Pulsvarmere med fletter hele veien rundt. Strikket i tynt garn og pyntet med et motiv i korssting. Tåler ullvask.
Kr 150,-Pulsvarmere med fletter hele veien rundt. Strikket i tynt garn og pyntet med et motiv i korssting. Tåler ullvask.
Kr 150,-Pulsvarmere med fletter hele veien rundt. Strikket i tynt garn og pyntet med et motiv i korssting. Tåler ullvask.
Kr 150,-
Mønstret pannebånd til barn. Tåler ullvask. Kr 100.Elgseter kofte strikket i Tynn merinoull fra Sandnes garn. Hovedfargen er kitt, mens bærestykket har mønster i lilla, sennepsgul og sjøgrønn. En tynn jakke som er behagelig å ha på. Knapper står til hovedfargen. Et kantbånd er sydd over sårkanten på innsiden av jakken. Jakken er i str M +.
For flere bilder ta en titt på dette blogginnlegget.
Kr 1300.Et heklet sjal i fine farger. Striper i en spennende kombinasjon av lys rosa, grønn, lys grå og grå. Lys rosa dusker på endene som en liten detalj. Tåler ullvask. For flere bilder, se dette innlegget.
Kr 320.Heklet sjal med en god passform som gjør det lett å dandere rundt halsen. Stripene i lys turkis, turkis, brun og hvit gir mye liv. Hvite dusker på endene er festet på som en fin detalj. Tåler ullvask. For flere bilder av sjalet, se dette innlegget.
Kr 320.Tova herrevotter med kontrastfarge på kanten. Kr 300 pr par.
Tova damevotter str M. Disse har en feminin stil med påsydd stoffhjerte og knapp. En heklet kant nede for å få en gjennomført stil.
Kr 320


Tova finvotter til dame i str M. Med påbrodert stoffhjerte og knapp, får de en feminin stil. Heklet kant nede.
Kr 320.Uglevotter! Strikket etter mitt eget mønster. Fletteborden nede gir en feminin stil. Hovedfargen er grå, mens kontrastfargen er lys grå. Et korallfarget hjerte gir en fin finish. For flere bilder, se dette innlegget. Str M. Tåler vask på ullprogram. Kr. 340.Votter med hundemotiv, inspirert av hunderasen Shetland sheepdog (med min hund som modell ;). Dette er damevotter i str S. En flettebord gir en feminin touch. De er detaljert med hjerte og pote. Flere bilder ser du i dette innlegget. Tåler vask på ullprogram. Kr 340.Lue i barnestørrelse. Strikket i striper av lyseblått, hvit og mørk grå. Håndvask. Kr 200.MFK-lue, for tilhengere av Molde fotballklubb. Str voksen. Kr 230.Lue i norsk stil. Fargene er mørk lilla og lys lilla. Str voksen. Tåler vask på ullprogram. Kr 200.Pannebånd til voksen. Det er smalere bak for en god passform. Hovedfargen er mørk turkis, med lys blå og grønne striper. Tåler vask på ullprogram. Kr 100.Pannebånd til voksen i lys grå farge. Strikket i helpatent, som gir et elastisk resultat. Det er smalere bak for en god passform. Tåler vask på ullprogram. Kr 100.


Pannebånd til voksen i grå farge. Strikket i helpatent, som gir et elastisk resultat. Det er smalere bak for en god passform. Tåler vask på ullprogram. Kr 100.Pannebånd til voksen i grønn farge. Strikket i helpatent, som gir et elastisk resultat. Det er smalere bak for en god passform. Tåler vask på ullprogram. Kr 100.Pannebånd til voksen i brunmelert farge. Strikket i helpatent, som gir et elastisk resultat. Det er smalere bak for en god passform. Tåler vask på ullprogram. Kr 100.Damejakke i str M. Struktur- og hullstrikking i bærestykket. Dette er en mellomtykk jakke som er strikket i Nepal fra Drops, som er et garn av ull og alpakka. Rundfellingen i bærstykket gir en fin fasong. Jeg har felt inn masker i livet for å få en fin innsvingt fasong. Knappene er lysegrønne med små lyse prikker. Flere bilder kan du se i dette innlegget. Jakken må vaskes for hånd. Kr 800.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.