søndag 27. november 2011

Blått, hvitt og GULL

For å feire at MFK vant seriegullet i år, bestemte jeg meg for å strikke luer med gull til siste hjemmekamp med premieutdeling:) Siden jeg kun hadde to uker på meg, hadde jeg bare planlagt å lage to luer. Dette ble så morsom strikk, at jeg endte opp med å strikke 6 ulike luer!

Jeg har brukt dobbelt garn med pt5-sport og rauma finullgarn. For å få frem skikkelig gullfarge, strikket jeg med tre tråder gullgarn.

5 kommentarer:

  1. Har du oppskriften, Birgitte? Broren min er svoren Molde-fan, og det hadde vært kjempegøy å lage en til ham :o)

    La forresten ut bloggen din på fb-sida mi, Mauds Garn :o)

    Hilsen Maud
    www.maudsgarn.no
    maud@maudsgarn.no

    SvarSlett
  2. Maud: takk for god reklame! Jeg er tilhenger på siden din:) Det er lue på bilde nr. 2 det er mønster på, ellers har jeg diktet litt selv. Mønsteret fikk jeg gratis på Aandahls. Det er et oppkopiert ark, det står ingenting om opphav eller rettigheter. Vet du om det er ok å kopiere videre da? Jeg er ikke helt inne på de reglene.

    Luene har blitt mye brukt her:)

    SvarSlett
    Svar
    1. vi har laget eget mønster på Husfliden, som vi deler ut ved kjøp av garn. tror den er ganske lik Aandahls sin. Mener at ingen eier rettigheter til lua, så da kan vel mønster kopieres
      Jeg har strikka flere luer selv - noen etter mønster og noen egenkomponert
      FLOTT blogg - jeg følger deg

      Slett
  3. strikka du molde hua?ka kosta den om du ska strikke den til meg?

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.