tirsdag 16. juni 2015

Sommerromper i bomull / Summersuit for baby in cotton


Nå ser jeg så mange fine små rompere i strikkeverden, i ulike former og farger. Denne romperen fra Sandnes garn sitt hefte 1507 falt jeg for, og den måtte derfor strikkes! Jeg brukte anbefalt garn Mandarin Petit, men i andre farger enn originalen. Det enkle, men fine mønsteret ga så mye liv over plagget, og snoren i midjen var en fin detalj.


Strikket på p 2,5 og 3, er det et lett plagg å bruke i sommervarmen. Jeg strikket størrelse 6 mnd, og mål av ferdig plagg ble da mellom 3 - 6 mnd. Jeg valgte å hekle snoren av luftmasker på krok 2,5.


Søte blomsterknapper på skuldrene. En kant med fastmasker er heklet rundt alle kanter på fram- og bakside.

Håper sommerdrakten blir passende til en ny prins nå i sommer.


This summersuit I just had to knit! The pattern is easy, but so decorative, and the band in the waist is such a nice detail. It is knitted in cotton yarn on needles 2,5 and 3 mm. The pattern is from a norwegian booklet from Sandnes garn.

5 kommentarer:

 1. Veldig søt! Nesten som et bølgende hav... ;)

  SvarSlett
 2. Så fin! Deilig med bomull i sommervarmen, for vi tror jo fremdeles at det blir sommer. Med strømpebukse under er den fin utover høsten også.
  Heldig er den mammaen som får pynte gutten sin med denne.

  God onsdag fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Så søt♡ Fine farger og søte detaljer:) Ja, det er mange fine rompere der ute, og jeg synes det er veldig gøy å se noen som ikke "alle andre" strikker. Ønsker deg en fin onsdag:)

  SvarSlett
 4. De er så søte! Kanskje jeg må strikke til niesen og nevøene mine... :)

  SvarSlett
 5. Den var stilig! Veldig tøft med bølgene og fargene du valgte, litt sånn gammeldags badedraktfølelse fikk jeg :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.