fredag 1. januar 2016

Hobbyåret 2015 / My crafts of the year 2015


Da er det tid for å se tilbake på hobbyåret 2015. Det har vært et produktivt år, med mye strikk og søm fra min side. Dette er også året jeg har hatt flest innlegg på bloggen, og det er jo gøy!
Jeg har publisert tre strikkemønster for salg, som du ser på bilde ovenfor.


Dette var også året jeg fikk dilla på patentstrikk og fikk utforsket denne teknikken. Jeg fikk etter hvert en del ideer rundt dette, og det resulterte i tre gratismønstre som jeg har publisert her på bloggen.

Strikking blir det mest av, og da er det gøy å føre statistikk! Den viser at det er blitt 93 ferdigstilte prosjekt, mest småprosjekter, men også noen større. Vevstrikkingen er skyld i at det har blitt 16 par med pulsvarmere, mens patentstrikkingen utgjør en del av de 18 pannebåndene som har kommet av pinnene....


Summert for året er det strikket 9625 gram med garn, noe som utgjør 20848 meter!! Det var overraskende mye :)

Ikke alle prosjekter som er kommet av pinnene er blitt brukt. Stripegenseren med fine hullstrikkermer ble ikke helt slik jeg ønsket, der angrer jeg mest på garnvalget... Elgseterkoften som jeg har ønsket meg så lenge ble for stor...
Heldigvis er det flest prosjekter som blir vellykkede og som jeg blir fornøyd med. Babypakken med diverse ustyr, og Linegenseren med hullmønster er eksempler på det.


Sylysten kom for fullt i år, mye fordi jeg fikk mitt eget syrom! Når alt utstyret og prosjekter kan ligge fremme, er det så mye lettere å sette i gang. Jeg har sydd mye til messe, og da ble det en del møteplasser for single sokker og flere strikkepinnemapper.


Julestrømper i ulike stiler.


Slumreteppe i duse Tildastoff.
Antall sømprosjekter har jeg ikke telling på, der er det ikke det samme å føre statistikk ;) Men en del meter tråd og noen meter stoff har blitt til noe nytt :)

Da satser jeg på at det nye året gir rom for mye nytt håndarbeid :)This post shows some of my projects that I have made through the year 2015. There har been a lot of knitting, but also much crocheting and sewing. Summary shows that I have used 9625 grams or 20848 meters of yarn this year! The links in the text above will lead you to some of the different projects, with english translation. 

I have published three knitting patterns for sale this year (the first picture in this post). My addiction to fishermans rib gave me the inspiration to make three free patterns in this technique (see the second picture). Linen stitch was also an addiction the last part of the year, and that is why I ended up knitting 16 pairs of wrist warmers ;)

I got my own sewing room this year. With all the tools and fabrics in one place the sewing gets more effective and fun. Many projects has left my sewing machine :)

Now I hope for a good and creative new year :)  

18 kommentarer:

  1. godt nytaar. saa mange fine ting.

    SvarSlett
  2. Very nice projects!!! I love colors you use. Happy sewing and knitting 2016!

    SvarSlett
  3. Godt nytt år, Birgitte! Det ble mye fint dette året også, og du slo meg med vel en kilo garn! Og alt du har sydd! Du har vel skjønt at du er en av mine favoritter og forbilder på handarbeidsfronten. Gleder meg til å følge deg videre......
    Jeg er klar for Stugu. Vi har åpent noen timer på lørdager.
    Her er det kommet litt mer snø, og det er meldt kaldere vær. Hurra! Da blir det skiføre.

    Ønsker deg en fin lørdag!

    Nyttårsklem fra Uvdal

    SvarSlett
  4. Så masse flott du har laget!
    Håper du får masse kos med håndarbeidet i år også

    SvarSlett
  5. Så mye fint du har laget! Godt nytt håndarbeidsår!

    SvarSlett
  6. Så mye fint du har laget!
    Ønsker deg et riktig fint nytt år!

    SvarSlett
  7. Så mye fint du har laget!

    SvarSlett
  8. Så mye fint du har laget!

    SvarSlett
  9. Vel overstått produktivt år. Ønsker deg et minst like bra år i 2016 :)

    SvarSlett
  10. Du har hatt en fantastisk produksjon, og alt er jo like pent! Du er virkelig flink, Birgitte.
    Godt nytt år til deg!
    Klem :)

    SvarSlett
  11. Det er koselig å se tilbake, det er en av de beste tingene med å ha blogg. Det jeg ser når jeg ser tingene dine sånn på ett brett, er hvordan du velger delikate fine farger - og det du lager ser ut til å være skikkelig pent håndtverk. Håper 2016 gir deg masse inspirasjon og glede :)

    SvarSlett
  12. Så mycket fint du gjort under året. Planerar att sticka ett av dina fina pannband, så fort en lucka i stickschemat öppnar sig.

    SvarSlett
  13. Så mye flott du har strikket og sydd dette året, utrolig produktiv!
    Artig at du designer en del selv, nydelige ting!
    Ønsker deg en fin-fin ny uke!

    SvarSlett
  14. Den ugleputa var kjempefin. Ser du har sheltie? Vi har også en, Artur 11 år. Nydelige hunder! Du lager mye fint synes eg.

    SvarSlett
  15. Takk for hyggelige kommentarer på bloggen min :-) og jeg har funnet en ny blogg å følge - du har laget mye fint!

    SvarSlett
  16. Veldig mye fint du har laget i året som gikk, det blir nok flotte ting i dette året også. Ha en herlig lørdag!

    SvarSlett
  17. Det er litt av en produksjon, er mektig imponert. Alt er så fint og vel gjennomført. Spent på å følge deg i 2016 og se hva du tryller frem.

    Jeg kjøpte Ruth-oppskriften av deg. Planen var å lage det til min mor som heter det samme. 10 dager til bursdagen, må få satt i gang snart :))

    Ønsker deg ei flott ny uke!

    SvarSlett
  18. Hei, og så trivelig at du kikket innom.
    Ser du har lagd veldig mye fint i året som gikk.
    Her kan jeg nok hente litt inspirasjon når det treng.
    Velkommen som ny fölger.
    Hilsen fra Romsdalingen som bor i Skåne. :-)

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.