Strikkepinnemapper

Disse mappene er mitt eget design. Hver mappe får sin egen stil og blir unik ut i fra stoffvalg og fargekombinasjon. Mappen har enten sommerfugler eller en blomst på fremsiden.

Mappene består av 4 deler som brettes sammen. En tøyelig strikk brukes som lukning over knappen på fremsiden.

I hver mappe er det plass til:
- 4 heklekroker (eller flere, det kommer an på tykkelsen av kroken)
- 3 sett med strømpepinner på 15 cm (venstre del av mappen)
- 13 sett med strømpepinner på 20 cm i størrelser fra 2 mm til 8 mm.
- Mange rundpinner i lommene foran.
- I glidelåslommen er det plass til pinnemåler, liten saks, monteringsnåler, målebånd og lignende.

Pris: kr 490,- (+ porto)


Mars 2017: Jeg er for tiden utsolgt for mapper, men flere er under produksjon. (Bildene under viser mapper jeg har laget tidligere).
3 kommentarer:

 1. Disse er så lekre, men jeg har så lyst til å sy selv,da jeg har endel pent stoff jeg gjerne kunne tenke meg å bruke.Selger du mønster på disse? jeg har lett,men finner ikke. Ville sett hvordan de ser ut inni og hvilke mål du bruker. Setter stor pris på svar fra deg. Hilsen Gerd

  SvarSlett
 2. Takk for svar. Grunnen til at jeg spurte var at da du la denne første gangen skrev du at du skulle legge ut dette mønsteret sener. At du vil beholde det selv, respekter jeg selvfølgelig og beklager at jeg spurte etter det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt i orden at du spør, det er bare hyggelig at mappene faller i smak. Det hadde vært en så stor jobb å lage et forståelig mønster på disse, jeg ser derfor ikke for meg å prøve på det nå.
   Jeg følger en blogg som heter Timotei, og ser at hun selger mønster på strikkepinnemapper i sin epla-butikk. Et tips kan være å se innom henne.

   Slett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.