mandag 26. oktober 2015

Engler og stjerner / Angels and stars


Jeg fortsetter med mine små sømprosjekter. Engelen er den samme som på julestrømpen jeg viste i dette innlegget. Julestrømpen får ikke henge fremme så lenge, men et slikt englebilde passer hele året. Stoffet i halvlin ga også her en fin effekt, med sin røffe struktur. En mønstrete kjole, vinger av blondestoff og glorie i sølvtråd gir likevel engelen er myk stil.


Og når jeg først er i gang, blir det flere bilder. En hvit variant med beigeblomstret kjole, der fargen tas igjen i lukkekanten.


En friskere engel i toner av sjøgrønn. Her ble jeg veldig fornøyd med vingene, blondestoffet hadde den rette effekten :)


Et samlebilde for å vise hvor ulike de har blitt.


Neste bilde er også tatt ut fra den ene julestrømpen. Jeg likte så godt stilen med strie på halvlin, med stoff og stjerner i sennepsfarger. Det måtte utforskes videre. Et lite oppheng har dette blitt, med en lukkekant med stoff i samme farger som stjernene, for å skape helhet.


Og ja, også her måtte det bli flere ;) De er litt ulike, da spesielt med stoffene brukt på lukkekantene. Her er det tydelig hvor mye et stoff kan påvirke helhetsinntrykket av bildet.


I continue with my sewingprojects:) The angel and the stars are the same as on the christmas stockings as I showed in this post. I thought it would be a good idea to make smaller pictures of these designs and had to try it out. And when I am happy with a product, I like to make more than one, as you can see... I think these angels and stars can be used all the year around, in contrast to the christmas stockings. 

12 kommentarer:

 1. Koselige juleprosjekter! Fikk lyst til å sy noe av lin jeg også. Veldig fine stoffer og farger du har brukt.

  SvarSlett
 2. Nydelege bilder, og så fine stoff du har brukt.

  SvarSlett
 3. Hei, Birgitte!

  Tusen takk for besøk og fine ord på bloggen min - jeg måtte selvfølgelig titte innom hos deg også :)
  Og her er det jammen meg utrolig mye fint - englene er helt nydelige! Stjernebildene er også veldig fine, jeg liker den "enkle stilen" kjempegodt - det blir så stilfullt!
  Takk for inspirasjon - du er herved lagt til på blogglista mi :))

  SvarSlett
 4. Aner jeg forberedelse til julemarked? Skikkelig fine bilder! Det er så fint å se likheten i motivene, men likevel er de blitt så forskjellige. Lykke til med produksjonen enten det er julegaver eller for salg!

  Strikkehilsen fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ingunn! Ja her syes og strikkes det litt forskjellig med tanke på messe som nærmer seg :)

   Slett
 5. Bildene dine er bare så flotte!!! Det er så stilig å blande forskjellige stofftyper som du har gjort. Jeg fikk lyst å herme, men rekker det ikke til årets messe. Ideen lagrer jeg! Ønsker deg lykke til på messa :-)

  SvarSlett
 6. Nydelige og delikate engler og stjerner! Blondeeffekten på englevingene ble veldig fin :)

  SvarSlett
 7. Så otroligt fina saker Du visar oss!
  Milda färger tillsammans som gör att Dina applikationer "smälter in" i tyget, tycker jag.
  Mycket vackert, enligt mitt tycke och smak.

  Dollandesign

  SvarSlett
 8. Så fine de er ......jeg kan rigtig godt li´ dem med englen på......elsker engle :-)

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder du har sydd, lykke til med salget på messen!

  SvarSlett
 10. Fy Søren så nydelig søm! Så sarte og nydelige farger at det er som en drøm!!!
  Regner med at disse går unna på messa.
  God søndag til deg!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.