søndag 1. november 2015

Søm og messe / Sewingprojects and sales booth


I helgen har jeg deltatt på messe med noen av håndarbeidsproduktene mine. Det er andre året jeg deltar på messe, og jeg lærer da etter hvert hva folk er interessert i og hva jeg bør satse på. Jeg har produsert jevnt og trutt gjennom året, alt etter ideer og lyst. Alt har ikke blitt vist her på bloggen, for det blir mange repriser når jeg lager mye av det samme, selv om det er ulike farger, stoff og garn. Jeg tenkte jeg kunne vise en samling av noen av disse sømprosjektene nå.

Strikkepinnemappene som dere ser på bildet over, ble populære i fjor, så da satset jeg på det i år også. 9 ulike mapper har det blitt, og forskjellige ble de! Morsomt det å leke seg med stoff og farger :) Mappene fikk mye oppmerksomhet nå på lørdag, og det var veldig kjekt :) Den aller første mappen, med mer info, kan du se her.En ganske stor bukett med nåleputer ble det i sommer. Det var ikke meningen å lage så mange, men jeg fant så mange fine stoffkombinasjoner som bare måtte testes ut... En litt sjarmerende samling dette syns jeg. Noen av nåleputene viste jeg også i juli i dette innlegget.Flere møteplasser har det også blitt. De fikk mange kommentarer og smil på messen. Flere ønsket en større versjon siden de hadde så mange single sokker, så får se om det kan være noe å vurdere. Disse opphengene måler 10 x 40 cm.


Her er standen min nå på lørdag. Jeg hadde utstilt både på bord


og på vegg. Jeg sier meg godt fornøyd med salget og har fått inspirasjon og ideer til å lage mer.
Nå venter neste og siste messe om tre uker, så får jeg se om jeg kommer på noe nytt til da :)


I have made many craft products  through the year, in both knitting, crocheting and sewing. The thought has been to participate on sales booths in the last months of the year. This weekend has been the first. In this post I show you my production of knitting needle folders with flowers, pin cushions and decorated canvas that works as a meetingplace for single socks. This is products I have made before. You can read about the knitting needle folder here and the meetingplace in this post
This weekend the knitting needle folders and meetingplaces were popular among the customers, and they got a lot of nice comments. That is fun for me and give me inspiration to keep making more crafts. 

11 kommentarer:

  1. Wow, for en produksjon av fine ting!
    Jeg har single sokker i en pose på vaskerommet, men et skilt er jo mye festligere :)

    SvarSlett
  2. Så masse fint du har lager! Det er alltid gøy med messe, flott utstilling også. i år blir det ingen julemesse på meg, altfor mye annet som skjer :)

    SvarSlett
  3. Så mye fint du har hatt med deg på messe, lykke til på neste messe :D

    SvarSlett
  4. Her var det sannelig mye fint! Må være artig å være med på en messe:)
    Ha gode novemberdager, klem:)

    SvarSlett
  5. Så mykje fint du har produsert :) Lukke til på neste messe.

    SvarSlett
  6. Så morsomt å se standen din, den var virkelig flott og gjennomført! Og fine prosjekter/produkter, kanskje spesielt strikkepinnemappene!

    SvarSlett
  7. Fine ting du har laget! Lykke til med neste messe!

    SvarSlett
  8. For en kreativitet, og ikke minst produktivitet. Du er kjempeflink. Flott å lese om ungdom så flinke som deg. Alt du lager er så gjennomført og delikat. Lykke til på neste messe! Selv skal jeg på messe om fjorten dager.

    SvarSlett
  9. Fine ting du har syet. Held og lykke med næste messe og tusind tak for kommentar på min blog.
    Jeg har også lavet forskellige ting til et julemarked sidst i november måned, og er spændt på, om der er interesse for at købe.

    SvarSlett
  10. Fine ting du har syet. Held og lykke med næste messe og tusind tak for kommentar på min blog.
    Jeg har også lavet forskellige ting til et julemarked sidst i november måned, og er spændt på, om der er interesse for at købe.

    SvarSlett
  11. For en imponerende stand! Den ser jo så delikat ut også, med produkter i samme, duse farger. Flott!
    Jeg har veldig lyst til å delta på marked neste år, men jeg synes det er så vanskelig å sette piser på det jeg lager...
    Nå ble jeg veldig inspirert av deg!:)

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.