tirsdag 8. november 2016

Løpere / table runners


Sommerfugl-løperene som jeg har blogget om tidligere, viste at jeg har fått sansen for de fine Tildastoffene. Jeg fortsatte å eksperimentere med disse stoffene, og resultatet ble flere løpere.


Først ut en frisk og fargerik løper som gjør mye ut av seg. Det lyse feltet stod lenge tomt, i påvente av en ide til dekor. Det måtte selvfølgelig bli en blomsterrekke - med små knapper som knopp :)


Jeg overrasket meg selv med å sette sammen så livlige stoff, og faktisk bli fornøyd med resultatet.Det fristet å lage en til. En dusere versjon denne gangen, som fikk en helt annen stil.


Hvilken som er finest, blir helt etter smak og behag.Jeg hadde også noen lange remser med Tildastoff. Da samlet jeg hovedfargene i tre ulike seksjoner, og rammet det hele inn med en lukkekant i samme stoff som de lyse blokkene.


Blomstrende og med mye liv over seg.


This summer I made the butterfly table runners as I have shown earlier. I used the same style of fabrics and made some table runners full of flowers.

5 kommentarer:

 1. Du syr så underbara saker,smakfullt i vackra färger och tyger!!
  Lite härlig sommarkänsla nu när snön ligger på marken.
  Kram Gudrun

  SvarSlett
 2. Hei ;)
  Så mye fint du lager;)

  fra Ann-Mari

  SvarSlett
 3. Nydelige løpere, Birgitte! Arbeidet er så fint utført, og stoff-bitene passer så fint til hverandre! Kommer nok innom og ser på dem flere ganger.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Så kjempeflink du er til å sy!:) Du er så flink med farger og mønstre. Jeg er imponert, igjen;)
  God helg!

  SvarSlett
 5. Herlige løpere du har sydd! Det er så fint med Tildastoffer, og du har satt de fint sammen. :-)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.