søndag 13. november 2016

Luedilla del 3 // Knitted hats part 3


Da tenkte jeg å vise frem de siste luene jeg strikket på i sommer.
Jeg starter med en lue i Karisma. Strikket etter dette Drops-mønsteret.Neste lue er også i Karisma. Her har jeg diktet en flerfarget bord og brukt rester fra lageret.En herrelue i jordfarger. Strikket i Dale Falk. Etter dette mønsteret fra Drops.


En lue i Nepal i fin baggy form. Den er strikket etter mønster fra Knitting Inna, men jeg valgte å ha vrangen som bruksside da denne var finest i stil (etter min smak :)


En ide jeg hadde førte til en enkel stjerne-lue. Med enkle sting rundt vrangmaskene kommer stjernen godt frem.En fin stripelue med


en flott felling. Strikket i tynn alpakka ull fra Sandnes, etter mønsteret Skogstjerna.En nokså stor luesamling :) Noen blir gaver, noen skal selges og et par må jeg nok beholde selv :)


Here you can see the last hats I have knitted over this summer. Some will be gifts, some are for sale, and a couple I have to keep for myself :)

16 kommentarer:

 1. Her var dere mye flott, du er flink, her går det i sokker. Hilsen Beth

  SvarSlett
 2. Så mange flotte luer!! Veldig lurt å sy rundt stjernen - så fint!!

  SvarSlett
 3. Så mange fine luer du har strikket! Klarte rett og slett ikke å velge en favoritt :)

  SvarSlett
 4. Hold da op, så mange skønne huer, du har strikket

  SvarSlett
 5. Skal si du er produktiv. Mange flotte luer her. Likte grønnfargen :)

  SvarSlett
 6. Oij, kor mange fine huer du har strikka !
  Der ser ut som ein god fasong.

  SvarSlett
 7. For ei produktiv dame du er! Og så flotte luer, alle sammen! Herlige fargekombinasjoner og fine mønster på alle. Og ikke minst; de ser ut til å ha en god og anvendelig passform. Det er egentlig det aller viktigste, synes jeg, for er fasongen feil, hjelper det ikke det spøtt om lue er pen. Sant ?

  SvarSlett
 8. Her var det litt av ein produksjon. Og så flotte dei var alle saman.

  SvarSlett
 9. Wow, det var en flott luekolleksjon! Ikke lett å velge en favoritt her, de er like fine alle sammen.

  SvarSlett
 10. Så mange fine luer du har strikket! Luedilla i november er ikke feil. Snart vinter og snart jul. Flotte gaver!

  SvarSlett
 11. Sååååå vakre luer. Fikk lyst til å strikke luer selv etter å ha sett bildene dine, men først må jeg bli ferdig med en nyrlig påbegynt Nordlandskofte.

  SvarSlett
 12. Hei igjen! Jeg vil bare beklage til deg at jeg klarte å fomle vekk den koselige hilsenen du la igjen i bloggen min. Det var ikke meningen. Jeg setter veldig pris på tilbakemeldinger i bloggen fra deg og andre :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 13. Litt av en produksjon! Min absolutte favoritt er herrelua i jordfarger. Knallfin! Det er imidlertid flere luer her som jeg kunne tenkt meg. Nå går det i luer her også, til julemarkedet. Får se hvor mange jeg rekker til da. Er i gang med min fjerde......
  Det meste av snøen vår har mildværet tatt, men nå skal det visst bli kaldere fram mot helga.
  I kveld har vi damene på Uvdalsstugu vært på hotellet og spist middag. God mat, medbrakt strikketøy og trivelig selskap.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 14. Wow, så imponert over antall, fargekombo og variasjon i luer. Strikker litt luer jeg også for tiden. Moro! Akkurat nå er det Emblagenseren som er på pinnene. Ei ny lue er straks på pinnene :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.