fredag 20. november 2015

Engler og messe / Angels


Da har jeg sydd og montert ferdig noen nye englebilder. Disse ble populære på forrige messen jeg deltok på, så da satser jeg på at disse får nye hjem i helgen. Her har jeg også brukt halvlin som bakgrunn, og blondestoff til vinger. De første englene kan du se i dette innlegget.


Det ble også tre engler på turkis bakgrunn. Her kommer engelen mye tydeligere frem. Det blir litt smak og behag hva man liker best, for stilen ble så ulik.

Nå sier jeg meg ferdig med produksjonen og er klar for å delta på Rådhusmessa i Molde i morgen! Åpent kl 10 - 16 om noen skulle være i nærheten og har lyst å ta turen :) Mer strikke- og sømprodukter kommer på bloggen senere, nå skal jeg merke og prise varene:)


I have made some new angel pictures. Mounted on linen fabric and with lace fabric as wings, they have a special look. They will come with me tomorrow when I participate on a Christmas fair in Molde, Norway :)

4 kommentarer:

  1. Skjønner godt at englene dine gikk unna. Riktig fine disse tre også! Vi skal ha julemarked neste lørdag, så jeg strikker i hver ledig stund. Jeg skal ha noen julekaker for salg også, goro, kokosmakroner og sjakkruter tror jeg det blir. Men jeg er ferdig med klingebaksten, og i dag har venninne Marit og jeg vært på skolen og bakt med 6. klasse. Kjenner meg godt brukt og gleder meg til en rolig kveld med TV og strikking

    Ønsker deg lykke til på messa i morgen! Håper det kommer riktig mange og handler!

    Klem fra Ingunn.

    SvarSlett
  2. Kjempefine engler skjønner godt at disse ble populære. Det blir desverre ingen messe på meg i år, rekker det rett og slett ikke :) lykke til og kos deg i morgen!

    SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.