søndag 22. november 2015

Mer søm og ny messe / More sewing products and christmas fair


Det var tre ukers mellomrom på messene jeg deltok på i år. Da fikk jeg tid til å lage nye produkter av det som solgte mest. Siden strikkepinnemappene ble populære, valgte jeg å lage flere slike.


Her er en fylt mappe i bakgrunn. Denne har jeg med som modell på messene, for å vise hva mappene rommer av pinner. Nå sitter jeg igjen med èn mappe, og det må jeg si er et godt resultat!


Jeg fikk laget tre nye møteplassbilder. Prøver å lage de i ulik stil, slik at de passer til folks ulike hjem. Disse fikk veldig mange kommentarer av forbipasserende, som liker ideen, men på denne messen ble det ikke så mye salg av møteplasser.


Her er standen min fra i går, på Rådhusmessa i Molde. Det ble litt trangt om plassen, men jeg fikk lagt frem det meste ;)Jeg sier meg godt fornøyd med salget. Det er kjekt å delta på messe og få vist frem det man lager, men det er litt stress med det også. Nå skal jeg starte på julegavene! Det er bare en måned igjen.....


This weekend I have participated on a christmas fair to sell mye handcrafted products. It is three weeks since the first sales booth, and I then had time to make up some of the products that seemed most popular. I made some new knittingneedlefolders and canvas pictures that gathers single socks. On the last pictures you see my stand yesterday, filled with knitting, chrochet and sewigproducts. I am happy with the sale. I now look forward to start with the christmas gifts, it is only one month left!

3 kommentarer:

 1. Synes du har laga fin utstilling av "varene" dine! Flott at du er fornøyd med salget. Jeg er veldig spent på de to kommende lørdagene......
  Takk for hyggelig kommentar hos meg! Lykke til med julegavene!

  Klem

  SvarSlett
 2. Ååå, så mycket fint! Flotte saker! Lycka till, jag tror du kommer att sälja rubbet!
  Agneta kram

  SvarSlett
 3. Flotte ting du har laget for salg! Skjønner godt at de strikkepinne etuiene er populære, kjempefine!

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på alle kommentarer!
Om du ikke har egen blogg, er det bare å velge navn/nettadresse under "kommenter som". Så skriver du inn navnet ditt og kommentaren, før du trykker publiser.